Luka Jacobs Wandschildering Vogels
Luka Jacobs Wandschildering
Luka Jacobs

Hi!

 

Wat leuk dat je komt kijken op mijn website! Mijn naam is Luka Jacobs, ik kom uit Wageningen maar woon inmiddels een tijdje in de leuke stad Den Bosch. Na mijn studie tot interieurdesigner en veel creatieve uren ben ik LukaJacobs gestart, mijn eigen bedrijf.

 

Naast interieur is ook illustreren een belangrijk aspect in mijn werk. Met LukaJacobs bied ik verschillende werkzaamheden aan, zoals: interieuradvies, muurschilderingen, raamtekeningen, geboortekaartjes, trouwkaarten, en ik heb mijn eigen kaarten- en posterlijn uitgebracht.

 

Een nieuw interieurplan, een mooie geboorteraamtekening of een leuke poster voor aan je muur. Voor ieder wat wils!

 

Neem gerust een kijkje op mijn website, of laat je inspireren op mijn instagram pagina.

 

Misschien zie je iets voorbij komen wat je zocht en kan ik binnenkort iets voor je betekenen. Mocht je een vraag hebben, schroom niet en stuur mij een berichtje via mijn mailadres of contactformulier.

 

Veel kijkplezier!

Liefs, Luka

Raamtekening etalage Daily Poetry
Luka Jacobs Krijtbord Vinsandwich