Tineke Zwart, (Online marketing coach)


“Na 4 jaar in het buitenland te hebben gewoond in tijdelijke appartementen vond ik op een gegeven moment een prachtig huis in Rotterdam. Het was alleen een huis, maar nog geen thuis. Ik ben ondernemer en werk veel thuis dus ik vond het heel belangrijk om een plek te creëren waar ik niet alleen op een fijne manier kan werken, maar ook gewoon op de bank Netflix kan kijken in een fijne sfeer. Ik leerde snel daarna Luka kennen en haar manier van werken en haar persoonlijkheid sprak me direct aan. Luka heeft voor mij orde in de chaos geschept en ik vind het enorm bijzonder hoe ze een interieur heeft gecreëerd wat echt bij mij past. Op elk voorstel zei ik direct ja omdat ze zo goed aanvoelde wat ik wilde. Ik zag het alleen zelf niet. Zij zag wat ik niet zag. Ieder zo z’n talent laten we maar zeggen 😉 Door dit met Luka te doen was het hele proces van inrichten zoveel leuker en relaxter. En doordat ik nu zo’n fijn thuis heb merk ik dat ik ook nog eens relaxter ben gedurende de dag. Ik heb nu helemaal mijn eigen fijne plek om weer op te laden.” 

Danielle van de Kimmenade, (Projectleider I&I Projectbureau Bouw)

Danny Popping, (Inhuiscoördinator Bouwbureau)

“De samenwerking met Luka heb ik als zeer prettig mogen ervaren, vanaf het 1e contact tot aan de afronding van de opdracht. Na een afspraak op de beoogde locatie van de wandprint in een CT ruimte op de afdeling Radiologie werd het idee al snel omgezet in een 1e schetsontwerp. Wij waren gelijk enthousiast, waarna de schets verder werd uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Een andere leverancier heeft de wandprint op airtex behang laten bedrukken en aangebracht. Bij deze laatste fase heeft Luka ook nog geholpen met een kleine aanpassing in het ontwerp, omdat de uitsnede van het raam in werkelijkheid iets anders uitviel”

Het resultaat is geslaagd en draagt bij aan een healing environment voor de patiënt. De patiënt is relatief kortstondig in deze CT-ruimte, maar door deze wandprint zijn er leuke, positieve en kleine afleidingen waar te nemen”

mr. Ay Lien Veldhoen-van de Kraats, (Directrice / afdelingsleider Oss)

“Al twee keer heb ik de hulp ingeschakeld van Luka, en met veel succes. Ze heeft een prachtige raamtekening gemaakt na de geboorte van mijn zoon. De tekening was geïnspireerd op het geboortekaartje. Daarna heeft ze een muurtekening rondom twee raamkozijnen gemaakt. Over deze tekening krijg ik nog steeds veel complimenten van bezoekers. Beide keren dat ik met Luka heb gewerkt, heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen en heb ik de schetsen met haar besproken zodat duidelijk werd hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. Luka reageert snel op mijn berichten, denkt goed mee en is heel plezierig in de omgang. Ik zou dus zeker opnieuw met haar samenwerken en kan haar dan ook aan iedereen aanbevelen.”