banner plaatje1

Een huis is een persoonlijke haven waar je je fijn voelt. Met persoonlijke elementen maak je deze plek echt eigen. Vanuit mijn creativiteit schilder ik handmatig muurschilderingen om eigenheid in een interieur te brengen. Zo heb ik ook in mijn eigen huis een aantal schilderingen, een  eyecatcher in ons interieur dat mij elke dag nog blij maakt.

Een muurschildering is een ideale manier om eigenheid en creativiteit in een interieur te voegen. Een stuk kunst op maat dat tot je spreekt en bij jou past. En daarbij kan ik je helpen!

Zo schilderde ik een mooie palmbomen schildering bij een leuk stel thuis ter herinnering aan het mooie Bali waar ze zo van houden. 

Een muurschildering in de eethoek of een mooie schildering in de kinderkamer. Van zwart-wit schilderingen tot schilderingen in kleur. Er zijn velen mogelijkheden en ik help je graag met het vinden van jou persoonlijke stukje kunst in huis. 

 

 

 

Wandschildering eetkamer interieuradvies
muurschildering interieur
Slaapkamer interieuradvies

Ben je net zo enthousiast geworden over een muurschildering in huis als ik ben!? Ik ben heel benieuwd naar jouw ideeën voor een muurschildering en denk hier graag over mee! Laten we samen een keer bellen.

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!