banner interieuradvies

‘Because every home tells a story’

 

Een huis is niet zomaar een plek waar je woont, maar een echt thuis. Het is een veilige plek waar je jezelf kunt zijn, vrienden wilt uitnodigen en waarvan je elke keer weer geniet. Een plek die je inspireert, waar je herinneringen hebt maar ook nieuwe zult maken. Een plek die als een warme deken om je heen valt en past bij wie je bent.

Ikzelf kan elke dag genieten van ons thuis. Ik kijk zelf dan ook regelmatig rond en tik mijn vriend op zijn schouder om te zeggen hoe ik kan genieten van ons huis. Gewoon omdat het gevoel dan zo sterk aanwezig is en ik het even kwijt moet. Het is een plek die uitstraalt wie wij zijn, en ik laat het dan ook met trots aan iedereen zien!

Vanuit dit gevoel help ik jou bij het veranderen van jouw huis in een echt thuis. Met kleuren en materialen, de indeling van een ruimte en mooie combinaties van meubelen en accessoires kun je al een groot verschil maken, en ik adviseer je hier graag in.

Dit doe ik aan de hand van een aantal pakketten zoals hieronder beschreven.

ONLINE ADVIES

Zoek jij net die hulp en zekerheid om je plannen voor je interieur door te zetten. Dat extra steuntje in je rug om met volle overgave die kleur op de muur te smeren of dat behangetje te bestellen? Vind jij het leuk om zelf aan de slag te gaan met het inrichten van je huis maar mis je net die extra blik die met je meekijkt? Dan is het online-advies pakket iets voor jou.

Deze sessie is ideaal voor jou als je…

Het leuk vind zelf bezig te zijn met het stylen van je huis

Nog net dat extra zetje nodig hebt om knopen door te hakken

Die frisse blik zoekt die even met je meedenkt en meekijkt.

Kort en krachtig een concreet plan wilt vormen om gelijk mee aan de slag te gaan

Wat houdt de sessie in?

Pakket één is een online-advies. Ik zal een vragenlijst mailen betreft jou woonstijl, de ruimte en ook de woonvraag. Na betaling en ontvangst van jou antwoorden op de vragenlijst plannen wij samen een moment in voor een videogesprek van 60 min. Zo kan ik direct meedenken met al jou woonvragen. Ik geef de tips waarmee jij weer vol goede moed aan de slag kunt gaan met je interieur!

€85,- incl. btw.

Eethoek
Banner Interieur woonkamer
Luka Jacobs interieur kast

PERSOONLIJK ADVIES

Vind jij het leuk om zelf aan de slag te gaan met het inrichten van je huis? En wil je dit doen met de houvast van een goed doordacht basisplan? Dan is dit pakket een fijne start. In een persoonlijke sessie van 2 uur lang ga ik je helpen met het neerzetten van een goede basis voor jouw interieur. Alle keuzes die je vervolgens gaat maken voor je inrichting, maak je bewust en vol vertrouwen.

De sessie is ideaal voor jou als je…

Het leuk vind om bezig te zijn met het stylen van je huis

Op zoek bent naar die frisse blik om nieuwe inzichten te krijgen.

Alle inspiratie en ideeën om wil zetten naar een concreet plan

Moeite hebt met het vinden van een goede indeling

Zoekt naar de juiste combinaties tussen kleur en materialen

Hulp zoekt bij het vinden van de juiste balans en sfeer

Wat houdt de sessie in?

In pakket twee kom ik op een huisbezoek van minimaal twee uur. Ik kom met tips en leuke ideeën en geef antwoord op al je vragen. Na deze sessie bruis jij weer van de ideeën en inspiratie om zelf verder aan de slag te gaan!

(Vanaf €170,- incl. btw)

Slaapkamer interieuradvies
Hier ben ik
Print palmbomen vallei

INTERIEUR ONTWERP

Je gunt jezelf en je familie een fijn nieuw interieur en wil graag aan de slag met een mooi plan hiervoor. Dan kan het soms een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden voor de verschillende wensen en functies van een ruimte. Ik help je graag bij het creëren van een stijlvolle plek die warmte, rust en persoonlijkheid uitstraalt. Want iedereen is anders en hoe fijn is het om jou/jullie huis hier volledig op af te stemmen. Pakket 3 is een volledig uitgewerkt advies voor je interieur, waarbij je alleen de uitvoering nog zelf hoeft te (laten) realiseren.

Het ontwerp is ideaal voor jou als je…

Het lastig vindt om zelf een plan te maken voor je interieur

Een persoonlijke-touch zoekt in je interieur

Een compleet uitgewerkt plan zoekt die je alleen nog hoeft uit te (laten) voeren

Zeker wilt zijn van de inrichting waarin alle woonwensen en functies van een ruimte op elkaar zijn afgestemd en zo een rustig geheel vormen.

Wat houdt de sessie in?

Pakket 3 bestaat uit een huisbezoek en persoonlijk gesprek waarbij ik langskom om alle woonwensen en vragen op een rijtje te zetten. Zo kan ik goed bepalen waarmee ik jou/jullie het beste kan helpen.

Hierna ga ik aan de slag met een compleet interieurplan. Ik begin met een moodboard om zo de sfeer en kleuren te bepalen. Vervolgens maak ik schetsen voor de indeling van de ruimte. De indeling die het beste past bij jullie wensen zal ik verder uitwerken met een evenwichtig kleurenplan, meubels, basis verlichting en mooie accessoires. Indien nodig en besproken neem ik ook een materialen plan hierin mee, denk hierbij aan raambekleding en een vloer.

Afsluitend stel ik een complete productlijst samen waarin alle gebruikte producten staan (inclusief verkooppunten en prijsindicatie).

Dit ontwerp kom ik mondeling toelichten in een afsluitend persoonlijk huisbezoek.

Hierna rest alleen de uitvoering nog die je zelf hoeft te (laten) realiseren om dat fijne thuis te creëren.

 

Vanaf €997,- incl. btw. Prijs op aanvraag.

Behang oud roze op maat
Interieur advies naturel kleuren
kinderkamer interieuradvies

INTERIEURADVIES COMPLEET

Je gunt jezelf en je familie die fijne plek die je ‘thuis’ kunt noemen. Een plek waar je samen kunt zijn, tot rust kunt komen en kunt genieten van elk moment. Een plek die bij jou/jullie past en aanvoelt als die warme deken om je heen. Waarbij je om je heen kijkt en elke keer weer met een glimlach op je gezicht kunt denken: wat een fijne plek hebben wij.

Zoek jij die fijne plek die je thuis kunt noemen maar wil je hier zo min mogelijk zelf mee aan de slag? Dan is het complete interieuradvies het ideale pakket voor jou. Ik werk een compleet interieurplan uit aan de hand van al jullie woonwensen en vragen en zal helpen bij de aanschaf van meubelen, planning en het afstylen van de ruimte. Zo hoef je alleen nog maar op de bank te ploffen en te genieten van je nieuwe interieur!

 

Het ontwerp is ideaal voor jou als je…

Het lastig vindt om zelf een plan te maken voor je interieur

Niet weet hoe en waar te beginnen en hulp zoekt voor het totale plan

Een persoonlijke-touch zoekt in je interieur

Zeker wilt zijn van de inrichting waarin alle woonwensen en functies van een ruimte op elkaar zijn afgestemd en zo een rustig geheel vormen.

Een compleet uitgewerkt plan zoekt waarbij je alleen nog maar hoeft te genieten van het eindresultaat

Wat houdt de sessie in?

 

Pakket 4 bestaat uit een huisbezoek en persoonlijk gesprek waarbij ik langskom om alle woonwensen en vragen op een rijtje te zetten. Zo kan ik goed bepalen waarmee ik jou/jullie het beste kan helpen.

Hierna ga ik aan de slag met een compleet interieurplan. Ik begin met een moodboard om zo de sfeer en kleuren te bepalen. Vervolgens maak ik schetsen voor de indeling van de ruimte. De indeling die het beste past bij jullie wensen zal ik verder uitwerken met een evenwichtig kleurenplan, meubels, basis verlichting en mooie accessoires.

Hierna zal ik persoonlijk het plan komen toelichten en plan ik een dag in waarop we samen winkels langsgaan waarbij ik je zal adviseren bij het maken van de juiste keuze voor meubels en combinaties. Het inkopen van de meubels, de planning en organisatie hiervan en het afstylen op locatie verzorg ik in dit pakket ook voor je. Kortom, dit wordt voor jou/jullie alleen maar genieten van het mooie interieur!

* Interieuradvies compleet is exclusief kluswerk (denk hierbij aan: schilders, timmermannen, elektriciens, etc.).

Vanaf €3.230,- incl. btw. Prijs op aanvraag.

Interieuradvies woonkamer
Wandschildering eetkamer interieuradvies
interieuradvies slaapkamer badkamer

Reiskosten binnen Den Bosch zijn gratis, buiten Den Bosch reken ik €0,20 per kilometer aan reiskosten.

Ben jij geïnteresseerd in een interieuradvies of heb je misschien vragen over de mogelijkheden? Mail mij gerust of laat hieronder je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.