Veelgestelde vragen


Wat zijn de verzendkosten?

  • Brievenbuspakketje 3,65 euro
  • Pakketpost 5,95 euro
  • Pakketpost naar België 8,50 euro

De producten op A6 en A4 formaat worden verstuurd als brievenbuspakketje (mits in kleine hoeveelheden) en de A3 formaat posters worden verstuurd als pakketpost. Voor de berekening van de verzendkosten wordt altijd uitgegaan van het grootste te versturen product.

Wat is de levertijd?

De levertijd bedraagt normaliter drie werkdagen. Mochten er afwijkende levertijden gelden, dan wordt dit op de website, via social media of via een persoonlijke mail aangegeven.

Wat zijn de betalingsmethoden?

U kunt op deze website alleen nog middels iDeal betalen. Dit gaat in de toekomst wellicht veranderen zodat ook betalingen met PayPal of creditcard mogelijk zijn.

Voor de betalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

 

Kan ik een product retourneren?

Producten besteld bij Luka Jacobs kunnen tot en met veertien dagen na ontvangst geretourneerd worden. U dient hiervoor Luka Jacobs op de hoogte te stellen via het contactformulier op deze website of een mailtje te sturen naar info@lukajacobs.nl. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening en u dient het product terug te zenden zoals de in origineel verkregen staat inclusief verpakkingsmateriaal en toebehoren. Mocht u het product al betaald hebben dan krijgt u het bestede bedrag uiterlijk 30 dagen nadat Luka Jacobs het product retour ontvangen heeft teruggestort op uw rekening. Mocht u een ander product willen bestellen dan worden de kosten (eventueel) verrekend met elkaar. 

Heb ik garantie als ik iets bestel bij Luka Jacobs?

Mocht er bij ontvangst schade zijn aan het bestelde product dan kunt u tot en met veertien dagen na ontvangst een vervangend product bestellen bij Luka Jacobs. U dient hiervoor een berichtje te sturen via het contactformulier of een mailtje te sturen naar info@lukajacobs.nl. Zorg ervoor dat u duidelijke foto’s van de beschadiging meestuurt. Geef daarnaast aan of u een vervangend product wenst te ontvangen of dat u een restitutie van het door u bestede bedrag wilt ontvangen. De eventuele nieuwe zending inclusief verzendkosten hoeft u niet te betalen.

Wat zijn de bedrijfsgegevens?

Luka Jacobs

Zuidoosterfront 51

5213EB ‘s-Hertogenbosch

info@lukajacobs.nl

+ 31 6 10 34 93 29

KvK 70401993

BTW NL217284693B01

IBAN NL89 ABNA 0807 5976 78

Hoe kan ik reseller worden?

U kunt reseller worden van Luka Jacobs door het formulier op de reseller pagina in te vullen.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de algemene voorwaarden.

U kunt deze informatie vinden op de algemene voorwaarden pagina.