banner interieuradvies

‘Because every home tells a story’

 

Een huis is niet zomaar een plek waar je woont, maar een echt thuis. Het is een veilige plek waar je jezelf kunt zijn, vrienden wilt uitnodigen en waarvan je elke keer weer geniet. Een plek die je inspireert, waar je herinneringen hebt maar ook nieuwe zult maken. Een plek die als een warme deken om je heen valt en past bij wie je bent.

Ikzelf kan elke dag genieten van ons thuis. Ik kijk zelf dan ook regelmatig rond en tik mijn vriend op zijn schouder om te zeggen hoe ik kan genieten van ons huis. Gewoon omdat het gevoel dan zo sterk aanwezig is en ik het even kwijt moet. Het is een plek die uitstraalt wie wij zijn, en ik laat het dan ook met trots aan iedereen zien!

Vanuit dit gevoel help ik jou bij het veranderen van jouw huis in een echt thuis. Met kleuren en materialen, de indeling van een ruimte en mooie combinaties van meubelen en accessoires kun je al een groot verschil maken, en ik adviseer je hier graag in.

Dit doe ik aan de hand van een aantal pakketten zoals hieronder beschreven.

ONLINE KLEUR- EN SFEER ADVIES

Hoe maak je je huis gezellig en sfeervol? Een veel gestelde vraag! En ik ga je helpen met de antwoorden middels dit kleur- en sfeeradvies.

Ben jij blij met de basisinrichting van je huis maar mis je nog wel de warmte en gezelligheid in huis? Weet je niet waar je moet beginnen en wat je aan kunt pakken om hier verandering in aan te brengen?

Deze sessie is ideaal voor jou als je…

Het leuk vind zelf bezig te zijn met het stylen van je huis

Niet goed weet waar je moet beginnen met je interieur make-over en houvast zoekt

Die frisse blik zoekt die met je meedenkt en meekijkt.

Een totale nieuwe sfeer neer wilt zetten aan de hand van goed doordacht kleurenplan!

Wat houdt de sessie in?

Ik ga aan de hand van jouw woonwensen aan de slag met een kleur- en sfeeradvies. Door middel van kleuren, woonaccessoires en eventueel meubels. Om zo de algehele sfeer te creëren die echt bij jou past! Een huis dat je met liefde een echt thuis kunt noemen!

Het is heel belangrijk om te kunnen genieten van het thuiszijn. Genieten van je eigen persoonlijke woonruimte die bij je past als een warme deken om je heen. Dit is het moment om aan de slag te gaan met jouw (t)huis!

Wat krijg je:

 • Moodboard voor een sfeerimpressie
 • Kleurenplan incl. kleurcodes
 • Suggesties voor meubels en woonaccessoires (incl. informatie)

Je krijgt twee ontwerpen zodat je kunt kiezen.

Dit advies is voor één woonruimte.

 

€375,- incl. btw.

Eethoek
Banner Interieur woonkamer
Luka Jacobs interieur kast

 

ONLINE MONDELING ADVIES

Zoek jij de hulp en zekerheid om je plannen voor je interieur door te zetten. Dat extra steuntje in je rug om met volle overgave die kleur op de muur te smeren of dat behangetje te bestellen? Vind jij het leuk om zelf aan de slag te gaan met het inrichten van je huis maar mis je die extra blik die met je meekijkt en de vertaalslag maakt? Dan is het online mondeling advies echt iets voor jou!

 

Deze sessie is ideaal voor jou als je…

Het leuk vind zelf bezig te zijn met het stylen van je huis

Hulp zoekt om knopen door te hakken en een concreet plan samen te stellen om mee aan de slag te gaan

Die frisse blik zoekt die met je meedenkt en meekijkt.

Antwoord zoekt op al je twijfels en woonvragen waar je nu nog tegenaan loopt!

Wat houdt de sessie in?

In dit pakket mail ik een vragenlijst betreffende je woonstijl, de ruimte en je specifieke woonvragen. Aan de hand van jouw antwoorden heb ik de informatie die ik nodig heb. Hierna plannen we een moment in voor een videogesprek van anderhalf uur, zodat ik direct kan meedenken met al jouw woonvragen. En natuurlijk live mee kan kijken in de ruimte waarover het gesprek zal gaan.

Ik geef heel veel tips, beantwoord al jouw woonvragen en dilemma’s en help jou tot in detail! Ik help jou om een vertaalslag te maken van plan naar uitvoering. Waarmee jij weer vol goede moed en met alle antwoorden op je vragen aan de slag kunt gaan met je interieur! Om echt de vertaalslag te maken die je zelf nog niet kon maken!

 

€375,- incl. btw.

Eethoek
Banner Interieur woonkamer
Luka Jacobs interieur kast

 

INTERIEUR ONTWERP

Je gunt jezelf en je familie een fijn nieuw interieur en wil graag aan de slag met een mooi plan hiervoor. Dan kan het soms een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden voor de verschillende wensen en functies van een ruimte. Ik help je graag bij het creëren van een stijlvolle plek die warmte, rust en persoonlijkheid uitstraalt. Want iedereen is anders en hoe fijn is het om jou/jullie huis hier volledig op af te stemmen. Pakket 3 is een volledig uitgewerkt advies voor je interieur, waarbij je alleen de uitvoering nog zelf hoeft te (laten) realiseren.

Het ontwerp is ideaal voor jou als je…

Het lastig vindt om zelf een plan te maken voor je interieur

Een persoonlijke-touch zoekt in je interieur

Een compleet uitgewerkt plan zoekt die je alleen nog hoeft uit te (laten) voeren

Zeker wilt zijn van de inrichting waarin alle woonwensen en functies van een ruimte op elkaar zijn afgestemd en zo een rustig geheel vormen.

Wat houdt de sessie in?

Dit interieuradvies (per ruimte), bestaat uit:

 • Moodboard voor sfeerimpressie
 • Kleurenplan incl. kleurcodes. Kleurenplan uitgelegd aan de hand van een plattegrond
 • Sfeerplan voor de gordijnen en eventueel vloer en wanden
 • Verlichtingsadvies
 • Indeling middels plattegrond
 • Suggesties voor meubels en woonaccessoires incl. complete shoppinglijst (waar alles te vinden is en via linkjes direct te bestellen).
 • 1 handgetekende 3D visual
 • Bovenop dit alles bespreken we het gehele plan ook nog eens na via een persoonlijk videogesprek!

Het interieuradvies is per ruimte. Wel is er de mogelijkheid om een extra ruimte toe te voegen in het advies. En mocht je het fijn vinden als ik persoonlijk bij je langskom voor het intakegesprek, is dit ook een mogelijkheid om als optie te kiezen. Zo giet jij je advies in de vorm waar jij zelf blij van wordt.

Voor een complete woning of meerdere ruimtes, neem dan even contact op via info@lukajacobs.nl. Dan maak ik graag een vrijblijvende offerte op maat. 

Van tevoren ontvang ik graag al wat foto’s van de ruimte(s), een plattegrond, en eventueel sfeerbeelden/inspiratiebeelden die je aanspreken inclusief een korte uitleg hierover. Dit mag je mailen naar info@lukajacobs.nl.

Vanaf €995,- incl. btw. 

Eethoek
Banner Interieur woonkamer
Luka Jacobs interieur kast

INTERIEURADVIES COMPLEET

Je gunt jezelf en je familie die fijne plek die je ‘thuis’ kunt noemen. Een plek waar je samen kunt zijn, tot rust kunt komen en kunt genieten van elk moment. Een plek die bij jou/jullie past en aanvoelt als die warme deken om je heen. Waarbij je om je heen kijkt en elke keer weer met een glimlach op je gezicht kunt denken: wat een fijne plek hebben wij.

Zoek jij die fijne plek die je thuis kunt noemen maar wil je hier zo min mogelijk zelf mee aan de slag? Dan is het complete interieuradvies het ideale pakket voor jou. Ik werk een compleet interieurplan uit aan de hand van al jullie woonwensen en vragen en zal helpen bij de aanschaf van meubelen, planning en het afstylen van de ruimte. Zo hoef je alleen nog maar op de bank te ploffen en te genieten van je nieuwe interieur!

 

Het ontwerp is ideaal voor jou als je…

Het lastig vindt om zelf een plan te maken voor je interieur

Niet weet hoe en waar te beginnen en hulp zoekt voor het totale plan

Een persoonlijke-touch zoekt in je interieur

Zeker wilt zijn van de inrichting waarin alle woonwensen en functies van een ruimte op elkaar zijn afgestemd en zo een rustig geheel vormen.

Een compleet uitgewerkt plan zoekt waarbij je alleen nog maar hoeft te genieten van het eindresultaat

Wat houdt de sessie in?

 

Dit complete advies bestaat uit een huisbezoek en persoonlijk gesprek waarbij ik langskom om alle woonwensen en vragen op een rijtje te zetten. Zo kan ik goed bepalen waarmee ik jou/jullie het beste kan helpen.

Hierna ga ik aan de slag met een compleet interieurplan. Ik begin met een moodboard om zo de sfeer en kleuren te bepalen. Vervolgens maak ik schetsen voor de indeling van de ruimte. De indeling die het beste past bij jullie wensen zal ik verder uitwerken met een evenwichtig kleurenplan, meubels, basis verlichting en mooie accessoires.

Hierna zal ik persoonlijk het plan komen toelichten en gaan we aan de slag met het plannen van de uitvoering. Het inkopen van de meubels, de planning en organisatie hiervan en het afstylen op locatie verzorg ik in dit pakket ook voor je. Kortom, dit wordt voor jou/jullie alleen maar genieten van het mooie interieur!

* Interieuradvies compleet is exclusief kluswerk (denk hierbij aan: schilders, timmermannen, elektriciens, etc.).

Vanaf €2.900,- incl. btw. Prijs op aanvraag. 

Interieuradvies woonkamer
Wandschildering eetkamer interieuradvies
interieuradvies slaapkamer badkamer

Reiskosten binnen Den Bosch zijn gratis, buiten Den Bosch reken ik €0,35 per kilometer aan reiskosten.

Bij interesse stuur een mailtje naar info@lukajacobs.nl. Ik reageer zo snel mogelijk op je mail en plan heel graag een bel afspraak in. Zo kan ik persoonlijk met je sparren over de mogelijkheden bij jouw thuis!